Het jaar 2020 moest voor ons een heel speciaal jaar worden…. Het jaar waarin Altoni Kelderman, zoals we het nu kennen, maar liefst 10 kaarsjes mocht uitblazen. 10 succesvolle jaren waarin we Altoni Kelderman, zowel letterlijk als figuurlijk, op de (menu)kaart hebben gezet.

Nee, het was allesbehalve een gemakkelijk jaar voor ons ... Maar we hebben ons hoofd niet laten hangen en ondertussen verder gewerkt aan de toekomst want Altoni Kelderman wil nog heel veel kaarsjes uitblazen ! Een nieuw magazijn, het ontwikkelen van nieuwe produkten, de lancering van een nieuwe cataloog voor Kelderman, …. We hebben nog véél ambitieuze plannen voor de toekomst !

Maar het allerbelangrijkste blijven jullie ! Bedankt voor het vertrouwen dat jullie stelden in Altoni Kelderman én in onze producten. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest !

Maak er een warme kerst en een bruisend, vreugdevol maar vooral gezond 2021 van !

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.