Onze geschiedenis

garage

Traditie en vakmanschap sinds 1975

De kroketjes van Irène waren altijd een succes op feesten en zeker met kerst. Maar als ook de slager in het dorp de welbefaamde kroketjes wil verkopen, bouwen Irène en Erik Kelderman de garage in de tuin om tot een echt atelier. De volledige productie van verse kroketjes gebeurt hier op volle mankracht.

oude camionette

Op de baan in 1977

Na 2 jaar van hard werken, gaan de zaken goed en wordt er geïnvesteerd in een nieuwe bestelwagen om de verse kroketjes aan de man te brengen. De zelfgemaakte houten bakjes om kroketten te transporteren, worden vervangen door de gele kratjes.

oude kookmachine

Verhuis in 1985 naar een grotere locatie

De garage in de tuin wordt duidelijk te klein en de oude chocoladefabriek in de Geuzenveldenstraat in Schoten wordt aangekocht. De zoon, Tom Kelderman, neemt de leiding over de renovatie en investeert in een heuse krokettenvormmachine.

clipsmachine

Start met de productie van aardappelpuree in 1995

Door de steeds stijgende vraag op de markt naar afgewerkte puree start Kelderman de productie van de typische pureerollen zoals we ze vandaag kennen.

gebouw AK

Fusie met Altoni in 2011

In 2011 fusioneert Tom Kelderman met Johnny Goossenaerts van Altoni, bekend voor zijn kwaliteitsvolle pastaproducten. Voor beide bedrijven stonden de waarden: traditie, passie, beleving en ambacht hoog aangeschreven. Ze starten een gezamenlijke onderneming in een gloednieuw gebouw in de Sluizenstraat in Schoten.

Onze toekomstplannen ...

Tradities worden in stand gehouden, maar de culinaire evoluties worden op de voet gevolgd. Hoe leergierig, nieuwsgierig en ambitieus we ook zijn, onze kernwaarden zullen altijd onze houvast blijven. Alleen zo blijft de toekomst verzekerd, voor onze producten, voor onze klanten en voor onze medewerkers.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.