De wereld van Kelderman

Wereld

Altoni Kelderman wil meewerken aan een betere plek om te leven. In ons duurzaamheidsprogramma engageren we ons tot het omgaan met zorg en respect voor de 4 M's:

Mens

Kwaliteit is onze absolute prioriteit. Traceerbaarheid is daarvoor essentieel. Wij streven continu naar hoogkwalitatieve producten en processen, die daarop intern én extern geaudit worden. Zo zijn alle Kelderman-kroketten en -purees BRC gecertificeerd en kan je dus op een voortreffelijke kwaliteit vertrouwen.

Milieu

Klimaatverandering is wellicht de grootste milieu-uitdaging voor ons allemaal. Ook wij hebben daar een belangrijke rol in te spelen. Zo investeerden we maar liefst in 3000 m² zonnepanelen. De koelinstallaties werken op natuurlijke CO2 en we hebben een regenwaterrecuperatiesysteem dat het waterverbruik drastisch reduceert. Onze kantoren worden verwarmd met restwarmte van de productie en waar mogelijk gebruiken we regenwater.

Maatschappij

We vervullen ook een maatschappelijke rol. Al jaren steunen we uiteenlopende sociale projecten, activiteiten en organisaties: Moeders voor Moeders, de voedselbank, daklozenwerking, de sociale kruidenier in Schoten... Zo kunnen deze mensen genieten van onze producten en delen we wat we hebben met de mens in nood.

Medewerker

Elke werknemer verdient ons respect. Onze groei hebben we immers te danken aan de motivatie en het engagement van onze medewerkers.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.