Ons verhaal

Tijdslijn Foto 01 f1618829639

Geschiedenis

Sinds jaar en dag zijn verse kroketten een begrip ten huize Kelderman in Schoten. Al in de jaren 70 bereidde Irène de beste puree voor de beste kroketten. Op feesten en zeker met kerst was de ganse familie steevast van de partij, want iedereen wist: er stonden weer verse kroketten op het menu !

Meer over onze geschiedenis
groene kool

Ingrediënten

Enkel het beste is goed genoeg! Lekkere verse kroketten en purees, dat begint met de selectie van de beste grondstoffen. Elk ingrediënt op zich bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van onze producten. Aan de jarenlange samenwerking met onze vaste leveranciers hebben we dan ook groot belang.

Meer over onze ingrediënten
aardappelen spoelen

Productieproces

We blijven trouw aan het originele recept van Irène, met steeds de focus op kwaliteit. We gaan enkel voor producten boordevol smaak zonder compromissen.

Meer over ons productieproces
Wereld kelderman

De wereld van Kelderman

Wat begon bij het gezin Kelderman, maakt nu deel uit van Altoni Kelderman nv, een bedrijf gespecialiseerd in het bereiden van maaltijdcomponenten van hoogstaande kwaliteit. Door de krachten te bundelen ontstond een sterk dynamisch bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Meer over de wereld van Kelderman
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.