Ingrediënten

JL DSCF4913

Het bintje, de juiste aardappel

De ene aardappel is de andere niet. Zo is het bintje een bloemige aardappel die zeer veelzijdig is qua structuur en smaak, ideaal dus voor verse kroketten en puree. Bij de oogst worden de aardappelen gesorteerd volgens het gewenste onderwatergewicht zodat de kwaliteit steeds constant is en de pure aardappelsmaak domineert.

groene kool

Enkel het beste is goed genoeg !

Lekkere verse kroketten en purees, dat begint met de selectie van de beste grondstoffen. En we zijn streng. We gaan voor niets minder dan: vers, kwalitatief en betrouwbaar. Alleen zo is elk ingrediënt gegarandeerd een heerlijke smaakmaker die uiteindelijk de kwaliteit van onze producten bepaalt. Aan de jarenlange samenwerking met onze vaste leveranciers hechten we dan ook groot belang. Want van hen weten we dat alle ingrediënten altijd aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

"Fantastische producten, én ze besparen ons veel tijd."
Spar Lichtervelde
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.