Cannelloni van spitskool met krokine van zoete aardappel

Suggestie
Kelderman rest tafereel 0002

Cannelloni van spitskool, kimchi en oestersaus, met krokine van zoete aardappel, pancetta, srirachamayonaise en een crunch van pinda

Kelderman rest tafereel 0006

INSPIRATIE VAN DE CHEF

Zaakvoerder Jelle Ver Berne en sous-chef Ben Van Sande, Restaurant Tafereel in Herentals

Sinds mei 2021 baat Jelle naast een slagerij, een traiteurservice en een foodtruck, ook ‘Restaurant Tafereel’ uit. In dit spectaculair restaurantconcept komt elk gerecht tot bij de klant op een vooraf gedekt tafelblad dat integraal vanuit de keuken in de zaal wordt geschoven. Avontuurlijke gerechten op basis van verse ingrediënten met een Aziatische touch.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.